On-Site Managed Storage

Samen met Inprove IT Infrastructure Solutions biedt ProcoliX Managed On-Site Storage Area Network (SAN) en Network Attached Storage (NAS) oplossingen aan. Hierbij draagt Inprove IT zorg voor de Hardware en Software welke nodig is voor uw oplossing en kan ProcoliX u adviseren en informeren over de mogelijkheden en de volledige planning, integratie en monitoring van uw storage oplossing realiseren bij u op locatie.

U krijgt als klant het voordeel van één aanspreekpunt voor uw storage oplossing waarbij u het voordeel krijgt van de focus van 2 gespecialiseerde bedrijven om u de hoogste kwaliteit voor uw data te garanderen.

Omdat uw data van het hoogste belang is forceren we u niet om te kiezen tussen standaard 'zilver, brons, goud' support contracten welke over het algemeen niet 100% geschikt zijn voor u. Daarom bieden we u de mogelijkheid uw support levels door middel van maatwerk Service Level Agreements welke precies op uw situatie en wensen zijn afgestemd te realiseren.

Volledig ontzorgt

Met managed storage van Inprove IT Infrastructure Solutions en ProcoliX hoeft u zich geen zorgen meer te maken om het vervangen van kapotte onderdelen, het tijdig uitbreiden van capaciteit en het controleren van backups.

Ook het aanmaken van nieuwe file-structuren en het desgewenst her-organiseren van data behoort bij managed storage tot de mogelijkheden. Zo kunt u het beheren van uw storage over laten aan professionals voor wie dagelijks beheer van storage systemen gesneden koek is.