Managed Colocation - Managed Colocatie

ProcoliX heeft een presence in verschillende datacenters en is altijd bezig met het onderzoeken van uitbreidingen. We hebben over de afgelopen jaren veel goede contacten en partnerschappen met verschillende datacenter leveranciers opgebouwd. Hierdoor kan ProcoliX onder andere ook een multi-datacenter colocation mogelijkheid aanbieden. In combinatie met andere diensten zoals onze Hosted Managed Storage dienst is hiermee een veilige, betrouwbare en High Available hosting oplossing voor u binnen handbereik.

Management

Of u nu 1U ruimte nodig heeft, een heel rack of zelfs een hele cage of meer, ProcoliX kan deze Managed Colocation voor u realiseren naar uw wensen. Hierbij heeft u niet alleen de ruimte in gebruik, maar draagt ProcoliX voor u desgewenst ook de zorgen over uw netwerk infrastructuur, connectivity benodigdheden en (managed) power wensen. Hierdoor heeft u één aanspreekpunt voor al uw colocation benodigdheden en kunnen wij voor u uw hele plannings-, migratie- en implementatietraject en desgewenst het beheer van de kerntaken van uw infrastructuur uit handen nemen. Mocht u dit toch zelf willen doen dan delen we graag de kennis en contacten welke we hierin hebben opgebouwd met u.

Multi-Datacenter Colocation

Met onze Multi-Datacenter colocatie oplossing bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare hosting omgeving omdat u niet meer afhankelijk bent van 1 datacenter leverancier.

ProcoliX heeft hiertoe in Amsterdam ruimte in twee datacenters met hiertussen haar eigen glasvezel netwerk infrastructuur. Hierdoor is het voor u mogelijk uw servers te plaatsen in de twee verschillende datacenters maar toch op een ontzettend lage latency te blijven zodat u geen hinder ondervindt van de afstand terwijl deze twee datacenters wel ruim 6 KM van elkaar verwijderd zijn.