Managed Hosting

Uw website of webapplicatie is van levensbelang voor uw bedrijf, daarom kunt u het zich niet veroorloven dat deze het niet doet. ProcoliX levert al meer dan 15 jaar Hosting oplossingen en kan u met haar Managed Hosting platform een omgeving aanbieden welke gecontroleerd wordt en zeer betrouwbaar is zonder dat u zich daar zorgen om hoeft te maken.

Ons Managed Hosting platform wordt 24 uur per dag in de gaten gehouden door onze monitoring systemen en medewerkers. Hierdoor zijn wij in staat een hoog beschikbare hosting omgeving aan te bieden. Bij alle diensten die we aanbieden staat de beveiliging uiteraard voorop.

ProcoliX maakt gebruik van hoogwaardige datacenters, apparatuur en software die waar mogelijk dubbel (redundant) zijn uitgevoerd. Zo draaien onze servers geografisch gescheiden in datacenters in Amsterdam, gekoppeld door dubbel uitgevoerde netwerkverbindingen en voorzien van dubbel uitgevoerde koeling en spanningsvoorziening. Hierdoor kan ProcoliX zeer hoge kwaliteit Managed Hosting aanbieden.