High Availability Hosting

Uw website is van levensbelang voor uw bedrijf, daarom kunt u het zich niet veroorloven dat deze het niet doet. ProcoliX levert al meer dan 10 jaar High Availability Hosting oplossingen.

Hoge Beschikbaarheid (High Availability)

ProcoliX biedt u een High Availability Hosting oplossing welke verspreid is over verschillende hardware omgevingen. Bovendien maakt ProcoliX gebruik van geografish gespreide datacenters, zodat de beschikbaarheid van uw website niet langer afhankelijk is van het functioneren van 1 datacenter.

Daardoor kunnen wij in het uitzonderlijke geval van bijvoorbeeld uitval van hardware ervoor zorgen dat uw applicatie beschikbaar blijft door deze binnen uw hosting oplossing op andere hardware te draaien. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw website het doet, 365 dagen per jaar 24 uur per dag.

Ervaring met High Availability Hosting oplossingen

ProcoliX heeft veel ervaring met het opzetten van High Availability Hosting oplossingen.

ProcoliX host bijvoorbeeld meer dan 70 theaterwebsites, die ook beschikbaar moeten blijven op het moment dat er piekverkopen zijn. Een ander voorbeeld is een online toets-applicatie waarbij duizenden scholieren door het hele land tegelijkertijd online toetsen afnemen (in een leslokaal onder supervisie), waarbij uiteraard verwacht wordt dat de toetsserver het altijd doet.

Wij kunnen uw applicatie opzetten op een omgeving met redundant opgezette SQL servers, storage oplossingen met meerdere servers die bestanden aan meerdere webnodes kunnen aanbieden, welke middels een actief/passieve loadbalancing oplossing gebruikt kunnen worden. Door gebruik van dit soort High Availability Hosting technieken kan uw website redundant opgezet worden om een zo hoog mogelijke beschikbaarheid te kunnen garanderen.

Beheersbaarheid (Manageability)

Als u kiest voor een High Availability Hosting oplossing komt dit de beheersbaarheid van deze omgeving meestal ten goede. Het zal altijd nodig zijn om (beveiligings)updates te doen aan uw hosting oplossing. In het geval van een High Availibility Hosting oplossing kan dit echter zonder of met minimale downtime voor het systeem gedaan worden. Terwijl wij ervoor zorgen dat u website draait kunt u zich richten op uw bedrijf. Een veilig gevoel.