Diensten

ProcoliX biedt een grote hoeveelheid diensten welke echter allemaal een aantal belangrijke kenmerken hebben.

Beschikbaarheid, Flexibiliteit, Betrouwbaarheid en Prestaties (Availability, Flexibility, Reliability and Performance)

Voor elke webgebaseerde dienst zijn deze kenmerken de sleutel tot het succes. Het maakt niet uit of dit een e-mail dienst, een community website of een online produktcatalogus is. Het succes van de dienst is afhankelijk van de 4 genoemde kenmerken.

Bezoekers van uw website vinden het belangrijk dat de dienst niet traag is, zelfs bij hoge belasting van de dienst. Daarom is het belangrijk dat uw webdienst op een hostingoplossing draait welke beschikbaar, flexibel en betrouwbaar is en hoge prestaties kan leveren.

Managed Services

ProcoliX biedt "Managed Services" aan. Dit is een dienst waarbij we niet alleen de installatie van de omgeving doen, maar ook de configuratie zo goed mogelijk op uw wensen aan laten sluiten. ProcoliX doet vervolgens ook het dagelijkse beheer en onderhoud van uw hostingsetup. ProcoliX installeert bugfixes en beveiligingsupdates. We beheren uw omgeving en houden in de gaten of uw zaken zoals bijvoorbeeld de beschikbare schijfruimte of geheugen niet opgebruikt raken.

Door het gebruik van onze "Managed Services"-diensten kunt u zich in alle rust focussen op het maken en beheren van uw applicatie zonder dat u, of uw gebruikers, zich zorgen hoeven te maken over de onderliggende software en hardware.

Mocht ProcoliX onverhoopt een probleem met uw applicatie opmerken of een verbetering in de configuratie denken te zien dan zullen wij direct pro-actief contact met u opnemen. Ook dit valt onder onze "Managed Services"-diensten.