Actie Web Hosting - Uw online campagne volledig verzorgd

In sommige gevallen heeft u slechts voor een kortere periode een hosting oplossing nodig. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een online reclame campagne welke enkele maanden loopt. In dit soort gevallen kan onze actie hosting oplossing u vele voordelen bieden. Actiehosting wordt ook wel event hosting, media hosting of marketing campagne hosting genoemd.

Doorlooptijd

Als u een hosting oplossing slechts voor een kortere periode nodig hebt wilt u niet vastzitten aan een contract van 2 of 3 jaar. ProcoliX kan u zelfs hosting aanbieden voor periodes van 1 maand als u dit wilt.

Dit maakt onze oplossing zeer geschikt voor:

  • reclamebureaus of reclame agencies
  • communicatiebedrijven of communicatie adviesbureaus
  • marketingbureaus of social media markting specialisten
  • Public Relations agencies
  • New media bureaus

Oplevertijd

ProcoliX begrijpt dat actiehosting vaak op korte termijn beschikbaar moet zijn. Daarom heeft ProcoliX standaard een zeer korte oplevertermijn van 5 werkdagen voor een basis actiehosting oplossing. Mocht er meer haast zijn bij de uitrol van uw hosting oplossing dan kunnen wij dit in overleg nog verkorten tot 1 werkdag.

Beschikbaarheid

ProcoliX begrijpt dat bijvoorbeeld een kortlopende reclamecampagne zeer high-profile voor u of uw klant kan zijn. U wilt dus niet dat halverwege uw campagne de hosting oplossing het niet meer doet. Bij ProcoliX wordt uw server opgenomen in onze zeer hoog beschikbare hosting omgeving waardoor uw campagnes altijd beschikbaar zullen blijven op het moment dat het ertoe doet.

Ervaring

ProcoliX heeft meer dan 5 jaar ervaring met het hosten van actiesites en weet daardoor wat er door u verwacht wordt en vooral ook wat de valkuilen en (on)mogelijkheden zouden kunnen zijn. Een actiehosting contract voor uw online campagne wordt daarom altijd in overleg met u opgesteld om zo goed mogelijk de benodigde middelen met betrekking tot bijvoorbeeld rekenkracht, geheugen en bandbreedte te bepalen. ProcoliX kan desgewenst nog advies geven over mogelijke optimalisaties welke aan uw applicatie of aan de server gedaan kunnen worden.

Schaalbaarheid

Mocht onverhoopt toch blijken dat de inschatting met betrekking tot de benodigde middelen niet voldoende is dan kan ProcoliX te allen tijde uw hosting aanpassen en meer middelen als rekenkracht, geheugen en bandbreedte ter beschikking stellen.