Zarafa Collaboration Platform

ProcoliX biedt het Zarafa collaboration platform aan. Zarafa is een Open Source Enterprise e-mail en collaboration platform welke ervoor zorgt dat u middels uw vertrouwde Outlook mailprogramma gebruik kunt maken van alle features welke hierin geboden worden zonder dat u hiervoor een Microsoft Exchange server voor hoeft aan te schaffen en te onderhouden. Ook biedt het Zarafa collaboration platform de mogelijkheid tot een volledige integratie met mobiele apparaten welke gebruik maken van ofwel Blackberry functionaliteiten ofwel ActiveSync. Een aantal voorbeelden hiervan zijn de iPhone, Android telefoons, Windows Mobile smartphones en Blackberry telefoons.

Mobiliteit

Zarafa zorgt ervoor dat u ook met uw mobiele apparaat gebruik kunt maken van uw e-mail en kalender functionaliteiten. Dit wordt verzorgt via verschillende technologieen. Er kan gebruik gemaakt worden van ActiveSync-compatible apparaten maar ook van BlackBerry apparaten door iddel van een BlackBerry Enterprise Server (BES) om u e-mail, kalenders en contacten te synchroniseren.

De meest recente lijst met mobiele apparaten welke gebruikt kunnen worden is hier te vinden.

WebAccess

Met Zarafa WebAccess kunt u uw Zarafa omgeving overal met uw internet browser benaderen. De Zarafa WebAccess is een full-featured webmail omgeving waarbij u alle taken die u gewend bent vanuit uw Outlook te doen ook via uw browser kunt doen. Zo kunt u niet alleen e-mails versturen en lezen, maar kunt u ook taken aanmaken, vergaderingen plannen, etc.

Hosted Zarafa

ProcoliX biedt ook een hosted vorm binnen haar eigen infrastructuur aan zodat u zelf geen kosten hoeft te maken om een server aan te schaffen en te beheren. ProcoliX Zarafa Hosted Mailserver biedt u hiermee de mogelijkheid uw e-mail, uw kalender en overige functionaliteiten in een gecontroleerde en betrouwbare omgeving te draaien, op een wijze waarbij uw e-mail en kalenders ten alle tijde vanaf verschillende locaties bereikbaar zijn, zonder dat u zich daar zorgen om hoeft te maken.