E-mail Marketing

CopernicaProcoliX biedt in samenwerking met haar partner Copernica een e-mail marketing software oplosing aan. Hierdoor zijn wij in staat de mogelijkheden van uw Actie Web hosting oplossing nog verder te verbreden en uw online marketing strategie tot een succes te maken.

Met de Copernica marketing software kunt u op eenvoudige wijze uw online marketing strategie uitrollen. Hierbij kunt u denken aan e-mail marketing, nieuwsbrieven, maar ook volledige online campagnes voeren. ProcoliX kan u hierbij ondersteunen met het aanleggen van een goede relaties database, het maken van (e-mail) templates, het testen van uw mailings en het ontwikkelen van bijvoorbeeld webformulieren voor het uitvoeren van een online campagne.

Ook kunt u gebruik maken van andere mogelijkheden van de Copernica marketing software zoals bijvoorbeeld SMS mogelijkheden of PDF verstuur functionaliteiten.

ProcoliX beschikt over de kennis om uw online marketing campagne tot een succes te maken. Voor meer informatie over de mogelijkheden welke wij samen met Copernica bieden kunt u kijken op www.copernica.nl.

DM Summit 2011

Op de Direct Marketing Summit 2011 hield Koen de Jonge een presentatie over hosting voor online marketing.

Wilt u ook een presentatie, of eens verder praten over Campagne Hosting, laat het ons weten. Wij helpen u graag verder.